zondag 22 april 2007

Fun Factory verslaving!

Ik weet niet of ik het al eerder verteld heb, maar John heeft eigenlijk maar 1 verslaving: de kermis! En dan met name de Fun Factory, dat is toch echt wel z'n favoriete attractie. Afgelopen zomer is me de verslaving pas gaan opvallen, iedere kermis hier in de buurt daar wilde hij naar toe en zeker wanneer de Fun Factory er stond. En dan niet 1 keer nee het liefst elke avond. Veel geld uitgeven deed hij niet want wanneer je eenmaal bekend wordt bij het personeel van de attractie met je rare verslaving, mag je zo vaak je maar wilt in de atractie. Zij proberen je er dan zo ziek mogelijk uit te laten komen, maar helaas dit werkt niet bij John: hoe harder hoe liever is zijn motto! Nu kwam het eigenlijk vorig jaar op het punt dat de explotant mensen te kort kwam bij het afbreken en weer opbouwen van de atractie. De vraag of John niet wilde komen helpen was dan ook niet aan dove mans oren gesteld en natuurlijk wilde hij dat graag. Omdat het tegen het einde van het seizoen liep, is hij misschien 2 keer gaan helpen. 's middags weg, de hele nacht doorwerken, paar uurtjes slapen, overhuizen en weer opbouwen en dan naar huis. Total loss maar voldaan komt hij dan thuis. Maar goed je kunt maar een hobby hebben....... ;) Nu is het zo dat Dennis (explotant) ook wel in ziet dat John een handige jongen is, beetje van alle markten thuis zeg maar dus eigenlijk zou hij hem er het liefste altijd bij hebben, maar ja dat vindt de baas van John natuurlijk niet goed. En aangezien er ook brood op de plank moet komen is het wel zo prettig dat hij goede vriendjes blijft met z'n eigen baas hier in Eindhoven!!! Dus zo vaak hij kan gaat John het land door om de Fun Factory te verplaatsen, zo ook twee weken geleden. Met veel moeite is hij toen, geloof ik in Almelo terecht gekomen, om er achter te komen dat hij daar een week te vroeg stond. Vorige week weer een poging gedaan en toen wel de hele nacht bezig geweest, over huizen ging met veel problemen aan de auto's en voor opbouwen had hij geen tijd meer omdat hij toch echt de volgende dag moest werken. Vanmorgen belde Dennis weer, wat John's plannen waren voor vanavond??? Nou drie keer raden waar John nu weer is........ in Waalwijk, want daar moet weer afgebroken worden. Dit keer mogen ze om half 10 beginnen met afbreken, het kost ze zo'n 5 uur om de atractie af te breken dus met een simpel rekensommetje betekend dat hij rond half 4 wel klaar moet zijn!! Hij komt dan naar huis, want morgen moet er gewoon gewerkt worden..... dus ach rond 4 uur zal hij wel bij me in bed kruipen, ik merk het wel. Maar goed even om je een beeld te geven van deze geweldige attractie, waar ik met geen mogelijkheid in ga want ik kom er geheid ziek uit, de volgende foto's:


Ik ga lekker naar m'n bedje toe, want m'n nachtrust zal toch wel onderbroken worden wanneer hij thuis komt dus alles wat ik nu mee kan pakken is meegenomen!!

baci Patricia

2 opmerkingen:

lieke zei

Hihi, je kunt inderdaad maar een verslaving hebben....

En heerlijk als je met je verslaving dan ook nog wat geld kunt verdienen, er regelmatig bij kunt zijn en natuurlijk niet te vergeten dat je vaker in de fun factory mag zonder te betalen.

Het nadeel is dan alleen dat je helemaal brak bent als je thuis komt, want het zal wel erg vermoeiend zijn, zeker wanneer je nog naar je werk in eindhoven moet met maar een paar uurtjes slaap te hebben gehad.

Gelukkig breekt er voor John weer een mooie tijd aan met veel kermissen! Enja Patries jij zal af en toe onderbroken nachten hebben... Maar het geluk is dan weer dat je mee mag naar de kermissen ;)

John heel veel plezier bij/ in/ op/ onder de fun factory!

Liefs xxx Lieke

henny zei

nou mij krijg je daar ook echt niet in.
Maar deze verslaving is beter dan drank en drugs toch.
Laat John maar lekker genieten van de Fun Factory
groetjes Mama

ja Lieke heb weer gewonnen