woensdag 5 december 2007

1ste pagina Christmas journal

Hehe, eindelijk m'n eerste pagina af van mijn kerstdagboek. Loop nog een aantal dagen achter nu maar het begin is iig gemaakt. Na vandaag zit de sinterklaas drukte er ook weer op dus kan ik me gaan concentreren op Kerst.Mijn journaling hieronder nog eens zodat je het kunt lezen als je wilt.

Waarom??

Als je aan kerstmis denkt, denk je: sfeervol, romantisch, warm, samen sneeuw, familie, eten, kerstboom, cadeautjes, lichtjes, kransjes, slingers, engeltjes, rood, groen, glitters, sterretjes en ga zo maar door!

Alleen als ik aan kerstmis denk dan krijg ik niet DAT gevoel wat je in liedjes hoort, dat je in bladen leest en dat je op tv ziet.

Wat voor een gevoel krijg ik dan bij kerstmis? Geen idee eigenlijk en dat zit me dwars. Ik wil ook blij zijn dat het kerst is en dan niet omdat ik dan lekker 2 weken vakantie heb!

Dus daar ga ik nu iets aan doen! Dit jaar wil ik stil staan bij wat Kerst nu echt speciaal maakt voor Mij. Wat zijn de leuke en minder leuke dingen, waar verheug ik me op en wat is het dat Kerstmis, kerstmis maakt voor mij?

Iedere dag, vanaf 1 december t/m 6 januari, zal ik iets schrijven in mijn “kerstdagboek”. Ik hoop dat wanneer ik iedere dag de tijd neem om even terug te kijken, te schrijven en te creeëren dat ik MIJN Kerstgevoel ga ontdekken..

Ik hoop mijn werk te kunnen delen met anderen die misschien ook opzoek zijn naar hun kerstgevoel of met mensen die me heel erg dierbaar zijn.

Na regen komt zonneschijn, maar vindt de zon zijn weg niet door het wolkendek, zullen we zelf opzoek moeten gaan naar de zon! Ik hoop dat dit dagboek me helpt weer de zon te zien schijnen!

Baci Patricia

Finaly i started my christmas journal today, this is my first page. I'm behinde a couple of days but now that Sinterklaas is over i can consentrate on my Christmas journal.

I will translate the journaling in to English a soon as posible but right now im going to sleep, i to tired!!

baci Patricia

1 opmerking:

Anoniem zei

I bought my husband an iphone for xmas but I don't want to just wrap it up and give it to him. Any special ideas?________________
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url]