donderdag 8 februari 2007

labels 2

Vanmorgen vroeg op omdat ik John naar het werk moest brengen (had hem gisteren opgehaald namelijk) dus kon weer lekker verder spelen met de nieuwe cardridge. Hoewel het wel heel verleidelijk was om weer terug in m'n bedje te kruipen want het is buiten echt koud!!!, heb ik dat dus niet gedaan. Want wanneer ik eenmaal weer inslaap val (ookal is het dan pas 7 uur als ik weer slaap :s) word ik zo moeilijk wakker en blijf ik de wekker maar uitslaan. Tja als je dan om 10 uur toch een beetje fatsoenlijke indruk wil maken, is het niet zo goed om al te laat of gehaast aan te komen! Dus ik ben al een dik uur weer aan het spelen met m'n cricut. Heb nog wat cadeaulabels gemaakt. Dit keer van karton waarbij ik het randje gedistressed heb, zoals dat officieel heet.


Had nog een plastic kersslinger liggen die ik gesloopt heb en daarop heb ik het negatief (of positief, net hoe je het hoort te bekijken maar tja het is nog al vroeg) geplakt. Ik ben echt veel te zuinig ;) Vind de bruine achtergrond niet zo heel geslaagd bij de roze outfit maar goed ik ben ook maar aan het testen!


Ik ga nu even wat ontbijten en douche dan hoop ik dat ik zo meteen voor de "grote sneeuwval" in de auto zit en eigenlijk ook weer terug ben voor we in gesneeuwd raken. Hihi ik denk dat het wel mee zal vallen, want zie nog geen vlokje in de lucht. Maar wat niet is kan natuurlijk nog komen!
baci Patricia

1 opmerking:

lieke zei

hoi hoi,

Ik vind de labels helemaal geweldig!!!
Ze zien er zo schattig uit!

Ik blijf jaloers op de cardridge ;)
Hopelijk win ik die dit POWW Weekend!

Ohja nog ff iets anders wat is: gedistressed????

liefs Lieke