woensdag 28 februari 2007

afscheid MBS!!!

Vandaag m'n laaste dag gewerkt op de MBS, ik ben er helemaal KLAAR mee. Heb nog een handelingsplan geschreven en op 1 na heb ik ze allemaal af gekregen, ook van de leerlingen die al weg zijn gegaan de afgelopen week. Ben blij dat het voorbij is, heb vandaag echt m'n tijd uitgezeten. Had een kaart gekregen van de ouders van Dennis en zijn vader belde me ook nog, daarnaast tijdens het afscheid van Tobias een windlicht met roze kaars en kaarten en tekeningen. Van Dennis een heerlijk stuk cake, had hij zelf op de groep gemaakt speciaal voor mij, geweldig he en 2 kaarten, eentje van hem en eentje van zijn begeleidster. Van emiel nog een lekkere doucheschuim en een kaart. De rest van de leerlingen was er niet. Van de cluster collega's kreeg ik een boekenbon en van heel het team een bosje bloemen en een vvv-bon. Heb nog geen tijd gehad vandaag om alles op de foto te zetten maar hier onder twee foto's. Eentje van Dennis met zijn gekregen kikker, hij wilde zo graag bij de deur op de foto.
Het afscheids"feestje" met collega's was geweldig :S voor mij had het niet gehoeven, beetje schijnheilige vertoning van de meeste namelijk. VAn de gene waar ik graag afscheid van wilde nemen heb ik het al lang gedaan. Anita had niet eens het fatsoen om bij de speech van Ton aanwezig te zijn. Ton benadrukte wel (in andere woorden) dat ik erg teleur gesteld was in de samenwerking met sommige personen en dat Rens (die het ontzettend moeilijk heeft dat ik weg ben) gelijk heeft, we hadden mij niet zo maar moeten laten gaan!!! Ouders van Rens waren ook boos dat Rens niet goed voorbereid was, maar goed dat is niet meer aan mij, heb maandag m'n best gedaan om te zien wat er nog te redden viel maar als hij dan dinsdag met een pen staat te dreigen naar Ton, denk ik tja jullie hadden ook beter naar mij moeten luisteren, maar schijnbaar dringt dat tot op het laatste moment toch niet door..... Vind het voor de kinderen heel vervelend, maar ik kan er helaas niet meer aan doen, moet het achter me laten, laten gaan, het is klaar.

Ben klaar voor de nieuwe start morgen, ben benieuwd waar ik sta en wat ik moet doen, net nog even snel m'n "nieuwe" agenda afgemaakt, want tja nieuw begin, nieuwe agenda he ;)Ga nu lekker m'n bedje in, morgen weer fris er tegen aan, een nieuw hoofdstuk, we gaan er weer voor!!!

baci Patricia

2 opmerkingen:

henny zei

Zo is dat wat geweest is is geweest.
Klaar voor de nieuwe start ben wel benieuw morgen.
Leuke agenda heb je gemaakt.
Sucses met je nieuwe baan.
mama

lieke zei

Hey meis,
Erg jammer dat het zo moet lopen op de mbs. De school/ klas waar je zoveel voor gedaan hebt en niets ervoor terug krijgen (behalve van de kinderen dan). Jammer dat ze dat niet gezien hebben, want je bent echt een TOP JUF!!! Ze gaan je daar zeker missen!

Wat is Dennis toch een schat met zijn zelfgemaakte cake! Ik vind hem wel groter geworden als ik de foto zo bekijk.

De nieuwe start heb je ondertussen gemaakt! Je hebt er al weer twee dagen opzitten!
Ik hoop echt dat je het daar naar je zin hebt/ gaat krijgen en dat ze je daar ontzettend gaan waarderen!!!
Zet 'm op meid!

Tot snel!

Liefs xxxx Lieke