dinsdag 30 januari 2007

Jaaaaaaaaaa.....een nieuwe baan!!!

Kreeg net een mailtje van de SKPO dat ik per 5 maart in de vervangerspool zit en dat het prima is dat ik parttime begin en dit uitbouw tot fulltime!!! Heb meteen gebeld en ik krijg alle papieren thuis gestuurd. Ik moet zelf aangeven wanneer het te veel is wanneer ze bellen, want ze willen niet dat ik weer "hoteldebotel" raak. Daarnaast heeft de Boschuil laten weten dat ze graag mij voor de parttime vervanging per 23 maart willen hebben dus volgens mij gaat het allemaal wel goed komen. Wel raar zo want binnen een week wordt m'n hele leven eventjes op z'n kop gezet.

Morgen dan nog even ontslag nemen, hahaha heb net de brief al uitgeprint. Ben zo benieuwd naar het gezicht van de directeur. Omdat februari maar 28 dagen heeft en ook nog eens een week vakantie er in heeft zitten, zijn er nog maar weinig uren en dagen dat ik op de MBS zal zijn. Ik heb een nieuw reintegratieschema gemaakt (gisteren toen ik bij het voetballen zat) waarbij ik ong 26 uur werk in de komende maand en dan wil ik de handelingsplannen voor de vijfwijzer voor de leerlingen in orde maken. Ik ga dus niet meer voor de klas, moet hem nog wel helemaal leeg halen aangezien er voor kapitalen aan eigen geld in zit.

Nu ga ik echt even aan het scrappen....
baci Patricia

2 opmerkingen:

lieke zei

Joehoe!!! Gefeliciteerd meis!!!
Kei goed en natuurlijk ook fijn!
Want als je eenmaal besluit om weg te gaan is het natuurlijk wel zo fijn als je ander werk hebt!!!

Ik ben erg benieuwd naar de reactie van Henk, maar zeker ook van de andere collega's! Ze zullen een ontzettend goede leerkracht gaan missen!!!
Maar erg goed dat je aan jezelf denkt!!!

Het word nog een heel karwei voor je om de hele klas leeg te halen...
Succes ermee! Als we een keer in het weekend mee moeten helpen of in de vakantie dan laat het maar weten, ik help je er graag bij! (erik zal dan het sjouw werk doen, want dat is nu niet goed voor mij. Hihi dat weet hij nog niet maar dat komt helemaal goed!)

P.s. vergeet mijn ooggetuigen boeken niet ;)

Succes dadelijk!

Liefs xxx Lieke

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Goed hoor dat je ontslag genomen hebt bij je vorige baan. Ik lees je weblog echt met plezier. Dus ga zo door. groetjes Angela