zondag 21 januari 2007

workshop Karen Burniston

Zaterdag was een drukke dag, zo druk dat ik er vandaag nóg hoofdpijn van heb!! Maar de workshop was echt heel erg gaaf. Even dachten we er echt niet bij te horen, maar gelukkig hebben we zelf een hele leuke ochtend gehad. Karen is echt heel aardig en maakt mooie dingen en wij kunnen het nu ook ;) . We hebben een miniboekje gemaakt over de seizoenen. Omdat het nog al wat tijd kost om zo'n boekje te maken hadden we dan ook veel te weinig tijd, maar ik heb het vandaag zover mogelijk afgemaakt. Het grootste probleem is dat ik geen foto's heb van de seizoenen dus of ik moet nog een jaar wachten voordat dit boekje helemaal compleet is of ik moet er iets anders op gaan vinden. Vond de workshop echt het geld waard, kregen een groot en goed gevult pakket waar we ons boekje makkelijk uit konden maken, en we hebben nog het een en het ander over wat we voor ander projectjes kunnen gaan gebruiken. Het enige wat ik minder vind zijn de rub-ons die we in het pakket hadden ipv de stickers. Rub-ons en ik zijn geen vrienden bleek vandaag wel......! Maar goed de foto's van hoe het boekje er tot nu toe uit ziet. Voor enkele pagina's heb ik al wel framepjes beplakt maar die kunnen er dus nog niet op zolang ik geen foto's heb!! De voorkant is ook nog niet helemaal af omdat ik nog wat eyelets moet plaatsen maar daarvoor heb ik eerst zo'n tool nodig!! Komt allemaal nog wel.Na de workshop snel bij mama even wat eten en daarna naar huis om nog even boodschappen te doen. Vervolgens op weg naar Riethoven want we hadden een nieuwjaarsbijeenkomst van het voetballen van John. We waren er voor 6 uur en gingen na 10e naar huis. Op zich heel gezellig, maar als je al hoofdpijn hebt niet geheel ideaal. Ik kende niemand daar maar gelukkig kwam daar snel verandering in, de vrouwen/vriendinnen van de andere spelers zijn erg aardig, open en gezellig. Ze zijn wel bijna allemaal familie, John speelt namelijk in een indonesisch team, wat voornamelijk uit broers, neven, ooms enzo bestaat. John is de enige "buitenlander". Er waren heerlijke hapjes, loempiatjes en heb me daar dan ook een beetje te veel aan te goed gedaan. Eenmaal thuis snel m'n bedje in gedoken, om half 3 maar een ibruprofen gepakt, want het was echt niet leuk meer.
Vanmorgen hoopte ik dat het over was, maar helaas pindakaas. John moest weer voetballen het was vlakbij dus ben ik tegen het einde van de wedstrijd met Lani naar de sporthal gelopen. Was er in ong. 20 minuutjes het weer zat niet geheel mee, veel wind en regen maar Lani en ik zijn niet van suiker. Thuis even op de bank gehangen voor de tv maar daar was ook niet veel te beleven, dus ben ik m'n miniboekje maar afgaan maken. Ga nu denk ik maar even weer een ibruprofen pakken en lekker op bed tv kijken.
baci Patricia

1 opmerking:

lieke zei

Hey meis,
Daar ben ik alweer ;)
Ik was erg benieuwd of je jou resultaat van de workshop op je blog had staan en ja hoor, het staat er! Wat is het toch een leuk boekje geworden!!!

Ik vind het echt een super kerstkado (voor degene die het niet weet, ik heb deze workshop voor kerstmis gekregen, erg gaaf)

Toen we naar akke-fietje reden wist ik het allemaal nog niet zo.
Ik was bang dat er niets uit mijn vingers zou komen....
Hihi even was dat ook zo, nouja het blaadje was te klein of ik had niet goed gevouwen... Het bleek dus het laatste te zijn, maar gelukkig was karen er.

Ook ik heb gisteren het boek zover mogelijk af proberen te maken. Maar ik heb dat bij erik gedaan en hij had natuurlijk geen kartelschaar en ik had die niet bij.. Dus dat moet ik dadelijk nog doen. En de foto's mis ik ook nog!
Ik zou wel foto's kunnen gaan zoeken, ik heb er genoeg. Maar ik vind het ook wel weer leuk om dit jaar foto's te gaan maken en dan seizoen voor seizoen alles in te plakken... Maarja bij de winter wil ik eigenlijk sneeuw :s

Hihi ik zie wel wat ik er mee ga doen!

Patries heel erg bedankt voor de hele leuke workshop, het resultaat (met foto's) laat ik je nog zien!

Liefs XXX Lieke