zaterdag 6 januari 2007

lekker burgelijk!!

Vandaag voelde ik me erg burgelijk. Ik stond namelijk om 10 voor 9 al op de markt met Lieke om knoopjes te kopen voor onze hobby. We gingen eigenlijk voor knoopjes en lint, maar toen we eenmaal de knoopjes gekocht hadden, schrokken we al zo van de prijs (maar wel goedkoper dan in een scrapbookwinkel) dat we niet bij die kraam ook nog lintjes wilde kopen. Daarbij hadden ze niet het lint wat we graag wilde kopen. Achteraf blijkt dat dit lint nergens te koop is want we hebben alle handwerkwinkels gehad, maar niets naar onze keus.

We hebben ons ook nog opgegeven voor een worksh0p op 20 januari van Karen Burniston bij Akke-fietje. De eerste workshop die we gaan volgen op scrapgebied, benieuwd hoe we het vinden. We gaan een mini-albumpje maken met allerlei verrassingselementen, spannend!!!! Lieke heeft weer heel wat papier ingeslagen en ik kon het niet laten om een boek te kopen met 25 ideeen om "decorative journals" te maken. Het boek is geschreven door Donna Downey, heb het net doorgelezen en vind het helemaal geweldig kan niet wachten om te gaan beginnen.
Ook voor John nog een mooie trui gekocht in de uitverkoop voor z'n verjaardag (maar hij deed hem meteen aan) en zijn verjaardagscadeau, hij wilde technisch lego. Nou dat kost ook niets meer tegen woordig, ruim boven m'n budget maar goed!!!! Ik had het laten inpakken, maar hij kon het maar moeilijk bewaren tot volgende week zondag, dus of hij het alsjeblieft uit mocht pakken??? Vooruit dan maar........ zie hier het reslutaat!!

baci Patricia

1 opmerking:

lieke zei

Hoi Patries,
Inderdaad heel erg burgerlijk!!!
Nog niemand te bekennen op de markt en wij zijn al knopen aan het uitzoeken, hihi! Maar ze kunnen zeggen wat ze willen we hebben wel knopen ;)
Alleen tja die lintjes....
Ik snap nu eindelijk waarom ze zo duur zijn... Ze worden speciaal gemaakt voor het scrappen!
En daarom moeten we ze in de hobbyzaken kopen, maar daar zijn ze zo duur.. Maar misschien gaat het nog gebeuren dat ze die ook op de markt en bijv bij de greef gaan verkopen, maar ook dan zullen ze duur zijn.. Dus er zit niets anders op dan die dure lintjes te kopen of geen lintjes maar dat vind ik niet echt een optie ;)
hahah komt helemaal goed!!!
Voor alle lezers: mochten jullie lintjes hebben met een patroon (dus geen effe lintjes) dan horen wij het graag!!!
Trouwens ff lintjes mogen ook gesponserd worden!!! Ook daar kunnen wij iets mee :)
Doei xxx Lieke