dinsdag 30 januari 2007

Lani wordt geopereerd

Omdat de baarmoederonsteking nu weg is (of naja dat denken we tenminste) en Lani nog steeds erg waaks c.q. schijnzwanger is, laten we haar sterriliseren. Ze heeft vorige week tijdens het wandelen al een puppy gebeten, omdat hij aan haar frisbee zat. Ze is erg bezig om haar "puppy's" te beschermen. Daarnaast eet ze bijna niet meer en wil ze het liefst de hele dag op schoot liggen. Het is erg vervelend voor haar, maar ook zeker voor ons, want wat moet je toch de hele dag doen met een hond op je schoot. Ik heb even wat afbeeldingen opgezocht van de sterrilisatie, want kon me er niet een echt goed beeld van vormen. Nou ik heb ze gevonden, dus als je zelf ook graag wil weten hoe dat ze in Lani gaan snijden a.s. donderdag moet je even kijken op: http://www.kalverbos.nl/sterhondchir.htm
Een beetje sterke maag is wel gewenst, het blijft een operatie natuurlijk ;)

Ik heb de SKPO gemailt met de mededeling dat ik hoe dan ook ontslag neem en dat ik hoop dat ze me aannemen per 1 maart zodat ik de zomervakantie doorbetaald kijg. Maar heb ook geopperd of dat het mogelijk is dat ik begin met de eerste 2 weken, 2-3 dagen te werken en dat ik daarna fulltime aan de slag ga. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat ik van volledig in de ziektewet, naar fulltime aan het werk ga. Das een beetje raar, verkeerd en eigenlijk ook helemaal niet mogelijk als ik naar m'n lichaam luister. Dus hopelijk krijg ik daar een reactie op, een positieve zou wel het aller mooiste zijn.

Heb gisteren in de auto met John m'n gesprek met de directeur al doorgenomen, wil duidelijk zijn, maar natuurlijk ook niet TE duidelijk, want mocht ik ze ooit nodig hebben of zou ik weer willen gaan werken binnen de stichting moet ik natuurlijk op een neutrale manier vertrekken.

Morgen komt oma terug van haar vakantie in Uganda, heb maar weinig meegekregen van hoe het was, volgens mij hebben ze geen telefoon daar ofzo... Maar na m'n gesprek op school ga ik meteen even langs, kijken of ze het allemaal overleefd heeft.

Ga nu even de laatste gordijnen ophangen en dan is m'n winterschoonmaak zogoed als klaar. M'n hobbykamer is nog één groot mijnveld, maar goed de rest van het huis is picobello schoon! Je kunt natuurlijk ook niet alles hebben ;)

baci Patricia

1 opmerking:

henny zei

Proficiat met je nieuwe baan en tot morgen bij oma