dinsdag 16 januari 2007

Zielig hondje!!

Omdat Lani toch Lani niet is ben ik gisteravond toch nog maar even naar de dierenarts gegaan. Hier bleek dat ze, buiten dat ze geplaagd werd door kattenvlooien, een baarmoederonsteking heeft en waarschijnlijk schijnzwanger is.

Het is schijnbaar de tijd voor kattenvlooien, Kiah heeft nergens last van, maar dat hoort ook zo volgens de dierenarts??? Toch zit Kiah altijd binnen, of op het balkon, maar misschien dat vlooien heeeeel ver kunnen springen??? Geen idee, dus Kiah wordt behandelt tegen vlooien, met het duurste middel wat er is omdat alle andere middelen niet helpen, vlooien blijken resistent te zijn geworden tegen deze andere middelen!

Lani heeft nu een anti-biotica kuur voor 7 dagen. Iedere dag 3 pilletjes, gelukkig mogen ze tegelijker tijd in een beetje smeerworst. Blijkbaar mogen hondjes van haar grote ook helemaal niet zo veel drinken. Lani drinkt wel een liter per dag en wij dachten zo das goed voor de nieren, maar dat is dus niet zo, ze zou maar 450 ml moeten drinken maximaal. Schijnbaar probeert ze haar baarmoeder te spoelen. Laten we het hopen anders is het misschien iets anders ernstig. Daarnaast is het extreem waken dus het teken dat ze waarschijnlijk schijnzwanger is. We hopen nu dat de anti-biotica goed aanslaat en dat we daarna een afspraak kunnen maken om haar te laten serriliseren. Wanneer ze eenmaal gesterriliseerd is wordt ze niet meer loops, schijnzwanger en is ze niet zo super waaks meer!


Ze is wel erg zielig nu, ze wil alleen nog maar op m'n schoot liggen, of op een kussen op de grond heeeel dicht bij me! Hopelijk gaat ze zich snel beter voelen!!

Baci Patricia

Geen opmerkingen: